علامت و نشانه دفینه در کاروانسرا – علائم و محل دفینه در کاروانسراها

در این پست از سایت ذکر و دعا و فال و طالع ملکوتی ها malakootiha.com علامت و نشانه دفینه در کاروانسرا – علائم و محل دفینه در کاروانسراها را قرار دادیم . یکی دیگر از محل ها و مکان های مهم برای پیدا کردن گنج و دفینه کاروانسرا می باشد . در ادامه از سایت ملکوتی ها همراه ما باشید با کارشناسی و رمزگشایی آثار و علائم و نشانه های گنج و دفینه در کاروانسرا ها …

دفینه کاروانسراها,دفینه در کاروانسرا,دفینه های کاروانسرا

علامت و نشانه دفینه در کاروانسرا - علائم و محل دفینه در کاروانسراها

دفینه کاروانسرا,آثار گنج و دفینه در کاروانسرا,علامت دفینه در کاروانسرا,گنج یابی در کاروانسرا,دفینه یابی در کاروانسرا

علامت و نشانه دفینه در کاروانسرا – علائم و محل دفینه در کاروانسراها

کاروانسراها از مکان های استراحت کوتاه مدت و گاها بلند مدت کاروان های تجاری بوده و همه کاروان ها در آنجا اطراق میکردند.

وجود دفینه های سردستی در حد یک قراچه یا خمره کوچک در گوشه و کنار کاروان سراها حتمی است به دلیل در امان ماندن از گزند راهزنان و دزدان شبانه.

کاروانسرا یا تیم ترکیبیست از کاروان (کاربان) به معنی گروهی مسافر که گروهی سفر می کنند؛ و سرای، به معنی خانه و مکان. هردو واژه برگرفته از زبان پهلوی است.

ساده‌تر از همه چنین می‌توان گفت که کاروانسرا ساختمانی است که کاروان را در خود جای می‌دهد و بزرگ‌ترین نوع ساختمانهای اسلامی است.

پلان آن معمولاً مربع یا مستطیل شکل است، با یک ورودی برجسته عظیم و بلند، معمولاً ساده و بدون نقش، با دیوارهایی که گاهی اوقاتبادگیرهایی در انتهای آن تعبیه شده است.

بیشتر بخوانید  علامت و نشانه مسیر اجساد دفینه مخفی در غارها

یک دالان با طاق قوسی که مابین ورودی و حیاط داخلی قرار گرفته است، فضای کافی را برای جا دادن حیوانات بارکش فراهم ساخته است.

بر روی سکوی برآمده‌ای که در پیرامون این حیاط قرار گرفته است، طاقگان‌هایی واقع شده‌اند که نمای داخلی را مفصل بندی می‌کنند.

در پشت آنها حجره‌های کوچکی برای منزل دادن مسافران ساخته شده است.

در کاروانسراهای دو طبقه، از حجره‌های پایینی برای انبار کردن کالاها و از حجره‌های بالایی برای منزل دادن مسافران استفاده می‌شد.

پررونق‌ترین دوره احداث و مرمت کاروانسراها را می‌توان دوره صفویه دانست. در این دوران بود که شاه عباس یکمبا توجه به تدبر خود، تصمیم به بازسازی و احیای جاده ابریشم نمود و یکی از الزامات این کار را احیای کاروانسراها می‌دانست. پژوهشگران همین موضوع را یکی از دلایل اشتهار بیشتر کاروانسراها به کاروانسرای شاه عباسی می‌دانند. هر چند ممکن است چندی از کاروانسراهای بازسازی شده کاروانسراهای پیش از صفویه باشد. از جمله کاروانسراهایی که در دوره صفویه ایجاد شده، کاروانسرای شاه عباسی کرج است که این کاروانسرا در زمان شاه سلیمان صفوی و بین سالهای ۱۰۷۸ تا ۱۱۰۹ احداث گردیده است.

برگرفته از : دعا سایت

بازنشر : سایت ملکوتی ها بزرگترین سایت ذکر و دعا و تعبیر خواب و فال

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *