معماری و روش ساخت تپه های باستانی یا تومولوس ها

در این پست از سایت ذکر و دعا و تعبیر خواب ملکوتی ها malakootiha.com معماری و روش ساخت تپه های باستانی یا تومولوس ها را قرار دادیم . تپه های باستانی یا همان تومولوس ها نوعی مقبره با معماری و ساختار بسیار پیچیده می باشد که برای تدفین پادشاه و شاهزاده و سرداران جنگی از آنها استفاده می کردند . تومولوس های یا تپه های باستانی دارای مراحل ساخت و معماری ویژه ای می باشند …

تپه های باستانی گیلان,تپه های باستانی لرستان,تپه های باستانی کرمانشاه,تپه های باستانی کنارصندل,تپه های باستانی مازندران,تپه های باستانی ارومیه,تپه های باستانی ساوه,تپه های باستانی همدان
معماری و روش ساخت تپه های باستانی یا تومولوس ها

معماری تپه های باستانی,معماری تومولوس ها,نحوه ساخت تپه باستانی,چگونگی ساخت تومولوس ها,اصول و معماری تل های باستانی خاکی,تپه های باستانی چگونه ساخته می شدند

معماری و روش ساخت تپه های باستانی یا تومولوس ها

تپه های باستانی یا تومولوس روشهای مختلفی برای طراحی و ساخت داشته و طراحان از مدل ها و طرح های گوناگونی که الهام گرفته از مهندسی کواکب یا ستارگان ، لانه پرندگان یا حشرات مختلف زمینی دیگر بهره می جستند.

اولین کاری که در هنگام ساخت تومولوس انجام می شود، انتخاب محل ساخت می باشد.

۱- باید به آبی که در ساخت آن استفاده می شود نزدیک باشد. ( ۲ تا ۳ برابر مصالحی که در ساخت تومولوس از آن استفاده می شود، آب مصرف شده می باشد، از آنجایی که در دوران باستان حمل آب آسان نبوده، تومولوس ها باید در نزدیکی آب ساخته می شدند. )
۲- زمین باید در مقابل زمین لرزه، رانش زمین و فرسایش خاک مقاوم باشد.

۳- برای جلوگیری از دستبرد به تومولوس باید در نقاط مرتفع و در دید باشد. با تمام شدن رویه ژئوفیزیک نوبت ساخت بنا می باشد.
۱- ابتدا فونداسیون اعمال میشود، فونداسیون از قلوه سنگ ها تشکیل می شود و همانند یک ستون، باید بنایی که در بالای آن خواهد آمد را به خوبی حفاظت کند.

۲- به اندازه کافی سنگ بریده می شود، به محل مورد نظر حمل شده، و محل دفن جسد باز گذاشته می شود، و برای اینکه بتواند چندین تن سنگینی را تحمل کرده و فروریختگی نداشته باشد محاسباتی انجام میشود، همانطور که در عکس پایین دیده می شود، بر این اساس بنا می شوند که تمامی وزن به دیواره های جانبی تحمیل شود.

۳- برای عرضه انواع هدیه و با توجه به اعتقادات، قربانی، در ورودی یک قربانگاه بنا می شود، بنای قربانگاه یک بنای سنگی هموار می باشد.
۴- پس از اتمام روند بالا، با گذاشتن جسد و هدیه ها در اتاق، اتاق بسته می شد، برای جلوگیری از تاثیرپذیری اتاق از باران و برف، روی آن ابتدا با خاک رس پوشانیده شده، و در کناره هایش شن قرار داده می شود، این یک حالت انعطاف پذیری ایجاد می کند، روی این با قلوه سنگ های مختلف پر می شود و با توجه به ارزش فرد مرده ضخامت آن بیشتر میشود.

۵- به منطقه خاک حمل میشود، این خاک به صورت گل درآورده شده، برای حفاظت از قلوه سنگها به روی آن ریخته می شود. ( ۲ تا ۳ برابر مصالحی که در ساخت تومولوس از آن استفاده می شود، آب مصرف شده، از آنجایی که در دوران باستان حمل آب آسان نبوده، تومولوس ها باید در نزدیکی آب ساخته می شدند.)

۶- از منطقه مسکونی مربوط به پادشاه خاک به عنوان هدیه آورده می شد. این خاک ها نیز به همان صورت، گل شده و مالیده می شدند. این لایه همانطور که در عکس دیده میشود، از رنگهای مختلفی تشکیل میشود.

۷- اگر قرار باشد تومولوس از سنگ ساخته شود، دوباره پس از ساخت اتاق، لایه محافظ روی آن اعمال می شده، این لایه به شکل کلید پروانه ای بوده، به شکل یک سنگ صاف یک سنگ کج ساخته می شد.برای سفت شدن مصالح از سنگ نمک استفاده می کردند.

برگرفته از دعا سایت

بیشتر بخوانید  نشانه دفینه در قنات و کاریز - رمزگشایی آثار و علائم گنج در قنات

******************************

بازنشر : سایت ملکوتی ها سایت بزرگ ذکر و دعا و تعبیر خواب

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *